سایت بزرگ باران توس

سایت بزرگ باران توس

سایت بزرگ باران توس

سایت بزرگ باران توس

اسهال و استفراغ در نوزادان

اسهال و استفراغ در نوزادان

 اسهال و استفراغ در نوزادان ,درمان اسهال و استفراغ در نوزادان,علت اسهال و استفراغ در نوزادان,علائم اسهال و استفراغ در نوزادان,اسهال و استفراغ در نوزاد,علایم اسهال و استفراغ در نوزادان,اسهال و استفراغ نوزادان,اسهال استفراغ در نوزادان,اسهال و استفراغ در کودکان زیر 2 سال,اسهال و استفراغ در کودکان,درمان اسهال و استفراغ در کودکان,درمان اسهال و استفراغ در کودکان,درمان اسهال و استفراغ در کودکان زیر یک سال

اسهال و استفراغ در نوزادان , اسهال و استفراغ نوزادان , درمان اسهال و استفراغ در نوزادان

در این مطلب از سایت جسارت به اسهال و استفراغ در نوزادان می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

اسهال و استفراغ در نوزادان

یکی ازبیماری هایی که درصد بالایی از مراجعه بیماران به ویژه کودکان را به مراکز درمانی تشکیل می دهد،اسهال است. اسهال از علل عمده بیماری و مرگ و میر میان کودکان در کشورهای درحال توسعه به حساب می آید و  حدود ٨٠ درصد مرگ های ناشی از اسهال در سال اول زندگی کودکان رخ می دهد و علت اصلی مرگ هم کم آبی بدن به دلیل از دست رفتن آب و املاح در مدفوع اسهالی است. علاوه بر این، بیماری اسهال، مشکلات اقتصادی فراوانی را نیز به جامعه تحمیل می کند.اسهال عبارت است از دفع مکرر مدفوع بیش از حد شل یا آبکی. روزانه تا 6 بار دفع مدفوع نرم در شیرخواری که  از مادر تغذیه می کند، طبیعی است و نباید این حالت را با اسهال اشتباه کرد. در صورت ابتلای فرزندان به اسهال، برای پیشگیری از کاهش آب بدن به او مایعات فراوان بدهید.اسهال، استفراغ یا تب می تواند موجب کاهش آب بدن شود که این حالت در شیرخواران، می تواند تهدیدکننده حیات باشد،بنابراین ضروری است که در صورت ابتلای شیرخوار به هریک از این حالات قبل ازشیر دادن از پستان مادر یا به جای شیر دادن از شیشه، مقادیر فراوان مایعات به او بدهید.

اسهال و استفراغ نوزادان

نوزادان معمولا مدفوعی شل دارند و نوزادانی که شیر مادر می خورند نسبت به نوزادانی که شیر خشک می خورند مدفوع شل تری دارند.اسهال در نوزادان به شکل مدفوعی آبکی، شکل نگرفته و پیوسته می باشد.در صورتی که به کودک خود شیر می دهید و او به اسهال مبتلا شده است، دفعات شیردهی را بیشتر کنید و در صورت تغذیه با پستانک، کودک را با مایعات خوراکیِ بدون نیاز به نسخۀ پزشک که علاوه بر جبران آب از دست رفته، الکترولیت های بدن را نیز دوباره فراهم می آورد، تغذیه کنید.محلول های او.آر.اس یا مشابه آن را می توان با حل کردن پودرهایی که به صورت بدون نسخه قابل خریداری هستند یا با حل کردن 2 ‌قاشق چایخوری شکر در 200 میلی لیتر آب جوشانده خنک آماده کرد.در صورتی که کودک همچنان دچار علایم باشد، مرتب به او از این محلول ها بدهید.اسهال در اثر عفونت ایجاد می شود و با استفراغ همراه است. مشکل معده بیماری ویروسی است. این بیماری بیشتر در نوزادانی که شیر خشک می خورند رایج است.

اسهال و استفراغ در نوزادان , اسهال و استفراغ نوزادان , درمان اسهال و استفراغ در نوزادان

 نوزادان شیرخوار باید مطابق قبل شیر بخورند. شیر خشک به نوزاد ندهید زیرا باکتری های موجود در شیشه شیر باعث می شود حال او بدتر شود. با غذای کودک میتلا به اسهال آشنا باشید.

درمان اسهال و استفراغ در نوزادان

اسهال و استفراغ در نوزادان جدی تر از کودکان است زیرا آب بدن نوزاد خیلی سریع از دست می رود.در این حالت نوزاد کلافه می شود، دهانش خشک و ‍‍‍‍پوستش رنگ پریده می شود. زیر چشم ها نیز گود می شود.اگر آب بدن فرزندتان کم شود، خیلی کم ادرار می کند. اشتهایش را از دست می دهد و دست و پاهایش سرد می شود.اگر بدن فرزند شما کم آب شده باشد نیاز به نوشیدنی بیشتری دارد. می توانید نوشیدنی های مخصوص کم آبی بدن از داروخانه تهیه کنید.اگر فرزند شما در 24 ساعت گذشته بیش از 6 بار مدفوغ شل دفع کرد یا اگر بیش از 3 بار  استفراغ کرد با پزشک تماس بگیرید. جایگزین کردن این حجم آب و موادغذایی کار دشواری است.اگر فرزندتان علائم زیر را دارد با پزشک تماس بگیرید:

–    اسهال و استفراغ همزمان

–    اسهال کاملا آبکی، اسهال خونی یا اسهال بیش از 3-2 روز

–    درد شدید معده

اسهال و استفراغ در نوزادان , اسهال و استفراغ نوزادان , درمان اسهال و استفراغ در نوزادان

در بیشتر اوقات، اسهال نوزاد به حدی است که باید مراقبت‌های پزشکی اورژانسی از او به عمل آید اما در صورتی که کودکی علائمی مبنی بر کم‌آبی بدن داشته باشد (خشک بودن پوشک برای مدتی بیش از ۶ ساعت، کمبود اشک یا  نیامدن اشک، خشکی دهان، چشم‌های گودرفته یا کم‌تحرکی) باید به پزشک مراجعه کنید. همچنین اگر در مدفوع نوزاد خون دیدید یا نوزاد تب شدیدی کرد و مکرراً استفراغ کرد باید به پزشک مراجعه کرد.

درمان اسهال در نوزادان

معمولاً علائم اسهال در نوزادان پس از ۳ تا ۵ روز برطرف می‌شود و این بیماری به ندرت بیش از دو هفته طول می‌کشد.به هر حال، برای رهایی از این بیماری برخی اقدامات مراقبتی که در زیر به آنها اشاره شده می‌تواند مفید باشد:غالباً اسهال باعث کم‌آبی بدن می‌شود و نوزاد دچار خشکی دهان، خشکی غیرطبیعی شده و تحریک‌پذیر می‌شود. زمانی که نوزاد به اسهال مبتلا می‌شود، باید مایعات زیادی به وی بنوشانید. مصرف مقادیر کم مایعات به دفعات مکرر می‌تواند  بسیار مفید باشد. از دادن آب‌میوه یا نوشیدنی‌های غیرطبیعی به نوزاد اجتناب کنید زیرا ممکن است بیماری او را تشدید کند.پزشکان توصیه می‌کنند که اگر نوزاد دچار کم‌آبی شد، آب بیشتر یا مایعات خوراکی بیشتر بین وعده‌های غذایی نوزاد  به او بدهید. داروهای خوراکی جبران‌کننده کم‌آبی بدن باید هر ۴ تا ۶ ساعت یک مرتبه به نوزاد داده شوند. مصرف شیر مادر یا شیر خشک از شیشه باید به شکل عادی ادامه یابد. در موارد شدید ابتلا به اسهال، ممکن است نیاز باشد که نوزاد در بیمارستان بستری شده و آب بدن او به وسیله لوله‌ای که آب را به معده می‌رساند تأمین شود یا از طریق تزریق سرم این کم‌آبی بدن جبران شود. در صورتی که نوزاد به اسهال شدید مبتلا شود، پزشک داروهایی برای درمان اسهال تجویز می‌کند.یکی از داروهای مؤثر برای درمان اسهال کودکان بزرگ‌تر از سه ماه راسکادوتریل است.

اسهال و استفراغ در نوزادان , اسهال و استفراغ نوزادان , درمان اسهال و استفراغ در نوزادان

رعایت مناسب بهداشت می‌تواند احتمال ابتلا به اسهال را کاهش دهد زیرا موادی که باعث ایجاد اسهال می‌شوند به آسانی از دست و دهان منتقل می‌شوند؛ بنابراین دست‌های خود را قبل از عوض کردن پوشک نوزاد  خوب بشویید. نوزاد ممکن است در اثر ابتلا به اسهال در ناحیه پوشک دچار سوختگی شود.

بیشتر بخوانید : اسهال مزمن و کاهش وزن ♥ درمان فوری اسهال خونی ♥ سرفه شدید همراه با استفراغ ♥ یبوست و حالت تهوعکمر درد و حالت تهوع

کپسول بیوتین

کپسول بیوتین

کپسول بیوتین ,کپسول بیوتین 300,کپسول بیوتین خارجی,کپسول بیوتین چیست,کپسول بیوتین قیمت,کپسول بیوتین فورت,کپسول بیوتین ایرانی,کپسول بیوتین جالینوس

کپسول بیوتین

توضیحاتی در مورد کپسول بیوتین

همانطور که می‌دانید ویتامین‌ها نقش مهمی در بدن ایفا می‌کنند. کمبود ویتامین‌ها نشانه‌هایی دارد و در صورت عدم جبران، عوارضی جدی بر سلامت بدن دارد. بیوتین یکی از آن‌هاست که هم به صورت قرص بیوتین و هم به میزان کمی در غذاها وجود دارد. این دارو از گروه ویتامین‌های B است. اگر به سلامت پوست و موی خود اهمیت می دهید بهتر است مصرف این ویتامین را در برنامه غذایی خود داشته باشید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول بیوتین صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

کپسول بیوتین چیست

قرص بیوتین یکی از ویتامین‌های گروه B و محلول در آب است که با H هم شناخته می‌شود.دریافت کافی این ویتامین به سلامت پوست، مو و ناخن کمک می‌کند.

کپسول بیوتین و ب کمپلکس

«بیوتین» یکی از ویتامین‌های محلول در آب از گروه B (ب کمپلکس) است که گاهی با نام‌های ویتامین B۷ یا ویتامین H نیز شناخته می‌شود. بیوتین جزو ویتامین‌های گروه B و محلول در آب است. این ویتامین در متابولیسم چربی‌ها، کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و تولید انرژی در بدن تاثیر زیادی دارد. در مواد غذایی گوناگون، هم به شکل بیوتین و هم به شکل نوعی ترکیب پروتئینی پیدا می‌شود. میزان دسترسی بدن به بیوتین و جذب آن از انواع غذاها متفاوت می‌باشد.

کپسول بیوتین و کنترل قندخون

مصرف توأم بیوتین و کروم به کنترل قندخون در افراد دیابتی کمک می‌کند. خصوصاً آن دسته از دیابتی‌هایی که قند خونشان با دارو به سختی کنترل می‌شود. بیوتین می‌تواند تا حدی گزگز شدن اندام‌ها (اصطلاحاً سوزن سوزن شدن) در افراد دیابتی را بهبود بخشد. در مطالعاتی که انجام شده چنین به نظر می‌رسد که استفاده‌ هم‌زمان بیوتین و روی می‌تواند منجر به کاهش ریزش مو شود. درواقع دریافت کافی ‌این ویتامین به سلامت پوست، مو و ناخن کمک می‌کند. به گونه‌ای که گاهی با مصرف قرص بیوتین بهبود مشخصی در سلامت آن‌ها ‌ایجاد می‌گردد. پزشکان در بعضی از موارد ریزش مو از قرص بیوتین استفاده می‌کنند. در مشکلاتی مثل التهاب روده، روده تحریک‌پذیر و یا اسهال مزمن، بنا به نظر پزشک متخصص می‌توان از قرص بیوتین استفاده کرد. این ویتامین در حفظ سلامت بافت عضله، مغز استخوان و سیستم عصبی نیز موثر می‌باشد. دریافت مقدار مناسب بیوتین به کنترل وزن بدن، سلامت قلب و کاهش کلسترول خون کمک می‌کند. استفاده از قرص بیوتین می‌تواند میزان شکنندگی ناخن‌های دست و پا را در افرادی که ناخن‌های شکننده دارند، کاهش دهد.

کمبود بیوتین در بدن

از آنجایی که بیوتین بطور گسترده در اکثر مواد غذایی یافت می‌شود، شاید بروز کمبود آن به ندرت مشاهده گردد، با این حال نشانه‌های کمبود غالباً در کسانی که به مدت طولانی دچار سوء‌تغذیه بوده‌اند و یا بیمارانی که طی سال‌ها تحت تغذیه وریدی (تزریقی) می‌باشند و مبتلایان به اختلالات گوارشی یا سوءجذب مشاهده می‌شود. گاهی کمبود سایر ویتامین‌های گروه B نیز می‌تواند در کاهش دسترسی بدن به بیوتین نقش داشته باشد. استفاده طولانی مدت از آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند میزان بیوتین تولیدی در بدن را کاهش دهد. گاهی اوقات در مادران باردار نیز کمبود بیوتین مشاهده می‌گردد که باید با دریافت کافی منابع غذایی یا مکمل‌های دارویی از بروز کمبود و اختلال در رشد جنین پیشگیری کرد. علائمی‌ مثل درماتیت، خشکی پوست، التهاب زبان، خستگی، افسردگی، درد در عضلات، کم خونی، ریزش مو، کاهش رشد در نوزادان و کودکان و … در کمبود بیوتین مشاهده می‌گردد.

نشانه کمبود بیوتین در بدن

نازک شدن موها (اغلب با تغییر رنگ مو) حلقه قرمز رنگ و پوسته‌ای، دور چشم‌ها، بینی و دهان علائم عصبی از جمله افسردگی، بی‌حالی و توهم حس خارش در بازوها و پاها توجه: معمولاً آزمایش خاصی برای تشخیص کمبود بیوتین در بدن وجود ندارد و آن‌ را اغلب از روی علائم کمبود، شناسایی می‌کنند.

منابع طبیعی بیوتین

بیوتین بصورت طبیعی در خیلی از خوراکی‌ها وجود دارد. غلات سبوس‌دار، نان سبوس‌دار، تخم‌مرغ، لبنیات، آجیل، ماهی سالمون و مرغ سرشار از بیوتین هستند. همچنین جگر، قلوه، شیر، برنج قهوه‌ای، حبوبات، مغزها (گردو، بادام، فندق و…)، اسفناج، براکلی، گل کلم و … از منابع غنی و خوب بیوتین محسوب می‌شوند. بیوتین درون غذا معمولا به پروتئین جسیبده است و جذب پایینی دارد. معمولاً یک تخم مرغ پخته 13 تا 25 میکروگرم و هر 90 گرم جگر پخته حدود 27 تا 35 میکروگرم بیوتین دارد.

عوارض مصرف کپسول بیوتین

به نظر می‌رسد که قرص بیوتین مکملی بی‌خطر حتی در مقادیر مصرف بالا می‌باشد. با این حال اگر شما باردار هستید و یا شیر می‌دهید می‌بایست قبل از مصرف آن با پزشک صحبت کنید. بیوتین به تنهایی برای بدن ما سمی نیست و یک ویتامین محلول در آب است اما با این وجود بدن ما نمی‌­تواند مقادیر زیاد آن را ذخیره و تحمل کند. البته این عوارض در افراد بسیار نادر بوده و کمتر به چشم می­‌خورد اما با این حال ما به آنها می­‌پردازیم. 1- بررسی­‌ها نشان می­‌دهند افزایش جذب بیوتین موجب تعرق زیاد و نیاز به ادرار کردن غیر معمول را در افراد به وجود می آورد. 2- مرکز پزشکی مریلند طی یک بررسی اعلام کرده بیوتین برای تقویت موها و ناخن­‌ها ضروری است بنابراین اگر ناخن­‌هایتان رشد غیر طبیعی پیدا کرده احتمالا از عوارض مصرف این دارو است. 3- دانشگاه پزشکی واشنگتن اشاره کرده که برخی از کسانی که از این داور مصرف می­‌کنند دچار عوارضی مثل تهوع خفیف، درد معده و اسهال می­شوند. 4- همچنین مصرف این دارو همزمان با انواع دیگر ویتامین ب به خصوص در افراد میانسال موجب بروز بیماری بسیار نادری می­شود که در آن خون و هوا حفره­های نزدیک ریه‌­ها را پر می­کند. 5- موسسه ملی سلامت آمریکا مصرف این دارو را در دوران بارداری و شیر دهی بدون خطر اعلام کرده و معتقد است هیچ گونه عوارضی در همزمانی با مصرف داروهای گیاهی یا دیگر ویتامین­‌ها ندارد.

بیوتین یا ویتامین B7

بیوتین یا همان ویتامین B7 یکی از انواع ویتامین ب است که به نام ویتامین H هم شناخته می شود و برای سلامت پوست، مو، بافت­‌های عصبی، مغز استخوان و ناخن مفید است. بیوتین همچنین به رشد سلو‌‌‌‌‌‌‌‌ل­‌های بدن کمک کرده و چربی، کربوهیدرات و پروتئین را به سوختی در عضلات شما تبدیل می‌­کند و به بدن در جذب انواع ویتامین‌های خانواده ب کمک می­‌کند. با این حال در صورت کمبود یا حتی مصرف آن عوارضی در ارتباط با این ماده در بدن شما بوجود می آید

میزان مصرف کپسول بیوتین

با توجه به اینکه عوارض مصرف بیوتین بسیار نادر است، پزشکان تاکید بر محدود کردن زیاد این ویتامین نمی­‌کنند و مقادیر زیر را برای گروه­‌های سنی مختلف کافی می‌­دانند. نوزادان 0 تا 12 ماه = روازنه 7 میکروگرم کودکان1 تا 3 سال = روزانه 8 میکروگرم کودکان 4 تا 8 سال = روزانه 12 میکروگرم 9 تا 13 سال = روزانه 20 میکروگرم 14 تا 18 سال = روزانه 25 میکروگرم 18 سال به بالا و خانم­های باردار = روزانه 30 میکروگرم خانم‌­های شیرده = روزانه 35 میکروگرم در اغلب موارد رژیم­‌های سالم روزانه یا حتی مصرف مولتی ویتامین­‌ها این نیاز روزانه را می­‌تواند رفع کند. منابع غذایی بیوتین عبارتند از: غلات کامل، زرده تخم مرغ، گوشت­‌های ارگانیک، ماهی­‌های آب شور، مرغ و حبوبات.

افراد در معرض خطر کمبود بیوتین

کمبود بیوتین ممکن است در بارداری، تغذیه با لوله در طولانی مدت، سوء تغذیه و کاهش وزن سریع به وجود بیاید. البته به نظر می‌رسد سیگار نیز از جمله عواملی باشد که در کمبود بیوتین نقش داشته باشد. معمولاً بیوتین به صورت مکمل (خوراکی یا تزریق) در مواردی مانند ریزش مو، شکستگی ناخن‌ها، التهابات پوستی در نوزادان، دیابت و در افسردگی متوسط و همچنین سایر موارد کمبودی که نام برده شد، تجویز می‌شود.

مراقبت از پوست

یکی از مهم ترین راههای مراقبت از پوست، حفظات از آن در برابر آفتاب می‌باشد. یک عمر زندگی در برابر آفتاب باعث افزایش چین و چروک صورت، لک های پوستی و یا حتی افزایش خطر سرطان پوست شود. بهترین و کامل ترین روش‌های محافظت از پوست شامل:استفاده از کرم ضدآفتاب. از انواع کرم های ضدآفتاب وسیع الطیف با SPF 15 به بالا استفاده نمایید و اگر زیاد عرق کرده و یا در هوای باز شنا می‌کنید، هر دوساعت یکبار کرم را دوباره تجدید نمایید.دوری از آفتاب سوزان. از آفتاب سوزان ساعات ۱۰ ظهر تا ۴ بعد از ظهر تا آنجاکه می‌توانید دوری نمایید.از لباس های محافظتی استفاده نمایید. از پوست خود با پیراهن آستین بلند، شلوارهای بلند و کلاههای لبه دار محافظت نمایید. همچنین از پودرهای لباسشویی که به لباس ها لایه محافظی در برابر اشعه های فرابنفش اضافه می‌نماید، استفاده کنید.

سیگار و پوست

سیگار کشیدن پوست شما را پیرتر از آنچه هست نشان داده و باعث بوجودآمدن لک‌های پوستی می‌شود. سیگار کشیدن رگ‌های کوچک خون رسان به پوست را نازک کرده و باعث کاهش خونرسانی به پوست می‌شود. با کاهش خونرسانی پوست از دریافت اکسیژن و موادمغذی که برای سلامتی به آنها نیازدارد، محروم می‌شود. همچنین سیگار کشیدن به فیبرهای کلاژن و الاستیک که عامل استحکام و قابلیت ارتجاعی هستند، آسیب می‌رساند. اگر سیگار می‌کشید، بهترین راه برای حفاظت از پوستتان ترک سیگار است. برای درخواست کمک و راهنمایی هنگام ترک سیگار به پزشک مراجعه نمایید.

رفتار با پوست

حمام و اصاح روزانه می‌تواند عوارضی بر پوست شما داشته باشد، برای کم کردن این عوارض:مدت حمام را محدود کنید- آب داغ و دوش و حمام طولانی مدت روغن و چربی لازم پوست را از بین می‌برد.مدت حمام کردن و یا دوش گرفتنتان را محدود کرده و از آب ملایم بجای آب داغ استفاده نمایید.از صابون های قوی اجتناب کنید- صابون های قوی و شوینده ها می‌تواند روغن و چربی مورد نیاز پوست را از بین ببرد. سعی کنید از صابون های ملایم و معتدل استفاده نمایید.بادقت اصلاح نمایید. برای محافظت و نرم کردن پوست از کرم‌ها، ژل ها و یا لوسیون های اصلاح استفاده نمایید. در ضمن هنگام اصلاح تیغ را در مسیر رویش مو و نه برخلاف آن حرکت دهید.خشک کردن. بعد از شستن پوست و یا حمام پوست را به آرامی خشک نمایید. رطوب کردن پوست خشک. اگر پوستتان خشک است، از مرطوب کننده های مناسب پوستتان استفاده نمایید. برای مصرف روزانه از مرطوب کننده های حاوی SPF استفاده نمایید.

رژیم غذایی سالم و پوست

رژیم غذایی سالم به شما در زیبایی و سلامتی کمک می‌نماید. رژیم غذایی سالم حاوی مقدار زیادی میوه، سبزی، غلات کامل و پروتئین بدون چربی می‌باشد. بعضی از تحقیقات جدید پیشنهاد می‌دهند که با استفاده از رژیم غذایی پر از ویتامین C و کم چربی و غذاهای آماده، می‌توان به حفظ سلامتی پوست و بهبود سلامتی و جوانی آن کمک کرد.

آلودگی هوا و پوست

امروزه آلودگی هوا به یکی از اساسی‌ترین مشکلات شهرهای کشورمان تبدیل شده است. این میزان آلودگی در حفظ سلامت پوست و زیبایی آن بسیار تاثیرگذار هستند. مطالعه‌ی اخیر دانشگاه هانریش هاین آلمان نشان داد که تاثیر آلودگی هوا بر روی پوست به میزان تاثیر مصرف سیگار بر روی آن است و این یعنی این‌که با شرایط آلودگی هوای کنونی پوست شما سریع‌تر جوانی خود را از دست خواهد داد و رنگ تیره‌ ولکه‌ای به خود خواهد گرفت. علاوه بر آلودگی هوا، آلودگی آب نیز می‌تواند تاثیر بسیار بدی بر روی پوست شما داشته باشد.خوشبختانه راهکارهای بسیار خوبی برای حفظ سلامت پوست وجود دارد که در ادامه تعدادی از این راهکارها را به شما معرفی می‌کنیم:این نکته را در نظر داشته باشید که ما فقط راهکارهای خانگی و ساده را معرفی می‌کنیم. شما می‌توانید از انواع داروها و کرم‌هایی که هر روز نوع جدیدتری از آن‌ها به بازار می‌آیند استفاده کنید. اما در کنار آن‌ها می‌توانید از محصولات خانگی که حتی تاثیر بیشتر و طولانی‌مدت‌تری دارند، کم هزینه نیز هستند، بهره بگیرید.

حفظ پوستی سالم

بسیاری از افراد برای حفظ پوستی سالم و جوان هزینه‌های زیادی می‌کنند: تمیزکننده‌ها و مرطوب‌کننده‌های گرانقیمت، ماسک‌های صورت، چشمه‌های آب معدنی… همه برای داشتن پوستی شاداب و سالم هستند. اما پوست سالم لزوما نیازی به کرم‌ها و صابون‌های گرانقیمت ندارد، فقط باید مراقب چیزهایی که می‌خورید باشید. سلامت پوست شما وابسته به سلامت گوارش شماست. خوردن غذاهای پرچرب و شیرین و روغن‌دار، نه تنها باعث نفخ و احساس ناخوشایند می‌شود بلکه به احتمال زیاد متوجه تاثیراتش روی پوست‌تان هم خواهید شد؛ ترک، خشکی و لک، یا رنگی بیمارگونه و ناسالم در چهره یا رنگ‌پریدگی. بیماری‌های پوستی مانند رزاسه یا آکنه می‌تواند علامتی برای این باشد که چیزی جدی و مهم در اعماق شکم‌تان در حال رخ دادن است.خیلی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند علائمی مانند نفخ و گاستریت طبیعی است اما وقتی نشانه‌های یک اختلال در گوارش‌تان روی پوست‌تان ظاهر می‌شود، ابدا نباید این علائم را نادیده بگیرید. خوشبختانه داشتن گوارش سالم نه فقط روی تمام جوانب سلامتی‌تان تاثیر می‌گذارد- شامل پوست- بلکه انجامش هم نسبتا ساده است.

بیشتر بخوانید : کپسول برای پروستات ♥ کپسول اسلیم مکس ♥ کپسول پونیکا ♥ کپسول پاباکپسول بومن